error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kocx is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie specialisten in Breda laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Kocx uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Kocx kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Kocx is geopend op 07-05-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 20171502. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Kocx
  • Stationslaan 59, 4815GW, Breda
Branche
Boekhouder
KVK
20171502
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-05-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders