error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Koç V.O.F. is een administratie expert die jou kan helpen met de financiën.

Om passende offertes te ontvangen van administratie specialisten in de omgeving van Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Koç V.O.F. uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Koç V.O.F. doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Over deze accountant

Administratiekantoor Koç V.O.F. is geopend op 01-01-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34201958. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Koç V.O.F.
  • Willemsstraat 176D, 1015JE, Amsterdam
  • 020 6239755
Branche
Boekhouder
KVK
34201958
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders