error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Knulst of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om passende offertes te bekijken van accountants in Dreischor laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Knulst uit Dreischor. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Knulst kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Knulst bestaat al sinds 16-11-1987 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het KVK-nummer: 22028805. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Knulst
  • Ooststraat 1, 4315AS, Dreischor
  • 0111-401951
Branche
Boekhouder
KVK
22028805
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-11-1987
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders