Ontdekken wat Administratiekantoor KLOK of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Assen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor KLOK uit Assen. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor KLOK doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor KLOK is geopend op 01-01-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 51642794. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.