error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Klinkenberg B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de omgeving van Noordbeemster.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Klinkenberg B.V. uit Noordbeemster. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Klinkenberg B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Klinkenberg B.V. is geopend op 01-04-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 37089886. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Klinkenberg B.V.
  • Westdijk 4, 1463PA, Noordbeemster
  • 0299 690575
Branche
Boekhouder
KVK
37089886
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders