Erachter komen wat Administratiekantoor KleingeLuc of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in Groningen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor KleingeLuc uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor KleingeLuc kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor KleingeLuc is opgericht in 01-01-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 51524562. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.