error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Kleijne of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de buurt van Vogelenzang laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Kleijne uit Vogelenzang? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Kleijne neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Kleijne bestaat al sinds 01-10-1977 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 34054660. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Kleijne
  • Godfried Bomanslaan 3, 2114EM, Vogelenzang
  • 023-5848112
Branche
Boekhouder
KVK
34054660
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1977
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders