error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Klaassen & Klaassen B.V. is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de regio van Eindhoven.

Meer weten over Administratiekantoor Klaassen & Klaassen B.V. uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Klaassen & Klaassen B.V. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Klaassen & Klaassen B.V. is geopend op 14-01-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 17152136. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Klaassen & Klaassen B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
17152136
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders