error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Klaassen is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Assen.

Meer weten over Administratiekantoor Klaassen uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Klaassen kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Klaassen bestaat al sinds 05-05-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 04061696. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Klaassen
  • Plutostraat 1, 9405PE, Assen
  • 0592 399425
Branche
Boekhouder
KVK
4061696
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-05-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders