Administratiekantoor Klaassen is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in Assen laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Klaassen is opgericht in 05-05-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het KVK-nummer: 4061696. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Klaassen uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Klaassen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.