Administratiekantoor KISSAN is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in Zoetermeer laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor KISSAN is geopend op 01-01-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 67619584. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Administratiekantoor KISSAN uit Zoetermeer? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Administratiekantoor KISSAN kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.