error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor KISSAN of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de omgeving van Zoetermeer.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor KISSAN uit Zoetermeer. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor KISSAN kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor KISSAN is opgericht in 01-01-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 67619584. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

De meeste accountants willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor KISSAN
  • Goudenregenzoom 33, 2719HA, Zoetermeer
  • 079 3615764
Branche
Boekhouder
KVK
67619584
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders