error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Kingma of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Hilversum.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Kingma uit Hilversum. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Kingma neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Kingma bestaat al sinds 01-03-1985 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 32039269. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Kingma
  • Gijsbrecht van Amstelstr 399, 1216CA, Hilversum
  • 035 6233300
Branche
Boekhouder
KVK
32039269
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders