error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kievits is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de regio van Hoogblokland.

Meer weten over Administratiekantoor Kievits uit Hoogblokland? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Kievits neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Kievits is geopend op 01-11-1985 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 23053591. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Kievits
  • Mijntjeserf 3, 4221MH, Hoogblokland
  • 0183 - 562288
Branche
Boekhouder
KVK
23053591
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1985
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders