Administratiekantoor Khalil is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van accountants in de regio van Assen.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Khalil uit Assen. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Khalil doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Khalil is geopend op 20-08-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 04067986. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.