error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor KENS is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om goede offertes in te zien van boekhoud experts in Ederveen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor KENS uit Ederveen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor KENS neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor KENS bestaat al sinds 01-04-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 69097097. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Vele accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor KENS
Branche
Boekhouder
KVK
69097097
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders