Administratiekantoor Kenk is een administratie expert die jou kan helpen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Vlissingen.

Meer weten over Administratiekantoor Kenk uit Vlissingen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Kenk kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Kenk is opgericht in 10-04-1991 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 62115820. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.