error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kenk is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de omgeving van Vlissingen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Kenk uit Vlissingen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Kenk kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Kenk is opgericht in 10-04-1991 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 62115820. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Kenk
Branche
Boekhouder
KVK
62115820
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
10-04-1991
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders