Meer informatie over wat Administratiekantoor Kempkes of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de regio van Lichtenvoorde laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Kempkes uit Lichtenvoorde. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Kempkes kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

Administratiekantoor Kempkes is geopend op 01-10-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 52140512. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.