error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Kempkes of een andere administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Lichtenvoorde.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Kempkes uit Lichtenvoorde. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Kempkes kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Kempkes bestaat al sinds 01-10-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het KVK-nummer: 52140512. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Sommige boekhouders willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Kempkes
  • Het Brook 22, 7132EJ, Lichtenvoorde
  • 0544 378535
Branche
Boekhouder
KVK
52140512
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders