error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Keizer is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Koog aan de Zaan.

Meer weten over Administratiekantoor Keizer uit Koog aan de Zaan? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratiekantoor Keizer kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Keizer is geopend op 01-01-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 34357181. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Keizer
  • Jan de Wittestraat 89B, 1541LC, Koog aan de Zaan
  • 075 6221866
Branche
Boekhouder
KVK
34357181
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders