error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kees van Galen is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van Breda laat je jouw wensen achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Kees van Galen uit Breda. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Kees van Galen neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Kees van Galen is opgericht in 14-03-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 52268748. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Kees van Galen
Branche
Boekhouder
KVK
52268748
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-03-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders