Administratiekantoor Kees van Galen is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de regio van Breda.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Kees van Galen is geopend op 14-03-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 52268748. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Kees van Galen uit Breda. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Kees van Galen kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.