Administratiekantoor Kees de Leeuw is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Bodegraven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Kees de Leeuw is opgericht in 01-01-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 57430608. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Meer weten over Administratiekantoor Kees de Leeuw uit Bodegraven? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Kees de Leeuw kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.