error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor K.E. van der Meer is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Heemstede.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor K.E. van der Meer uit Heemstede. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor K.E. van der Meer neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor K.E. van der Meer bestaat al sinds 10-02-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 34128521. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor K.E. van der Meer
  • Vijfherenstraat 37, 2101XN, Heemstede
  • 023 5477335
  • k.e.timmermans@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34128521
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-02-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders