error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Kaya of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van accountants in de regio van 's-Gravenhage.

Meer weten over Administratiekantoor Kaya uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Kaya doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Kaya bestaat al sinds 01-09-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 66891132. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Kaya
  • Maanplein 95A, 2516CK, 's-Gravenhage
Branche
Boekhouder
KVK
66891132
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders