error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kaukasus is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in Assendelft laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Kaukasus uit Assendelft? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Kaukasus regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Kaukasus bestaat al sinds 01-10-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 56174047. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Kaukasus
  • Kaukasus 7, 1567KT, Assendelft
  • 06-42601102
Branche
Boekhouder
KVK
56174047
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders