error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Katuin is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van 2e Exloërmond.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Katuin bestaat al sinds 01-01-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 01171943. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Katuin uit 2e Exloërmond. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Katuin kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Administratiekantoor Katuin
  • Kijlstraat 56, 9571AL 2e Exloërmond
  • 06-54967578
Branche
Boekhouder
KVK
01171943
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders