error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Katuin is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de regio van 2e Exloërmond.

Meer weten over Administratiekantoor Katuin uit 2e Exloërmond? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Katuin neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Katuin is opgericht in 01-01-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 01171943. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Katuin
  • Kijlstraat 56, 9571AL, 2e Exloërmond
  • 06-54967578
Branche
Boekhouder
KVK
01171943
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders