Administratiekantoor Katendrecht B.V. is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie experts in de buurt van Rotterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Katendrecht B.V. uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Katendrecht B.V. neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Katendrecht B.V. bestaat al sinds 20-03-1992 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 24195215. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.