error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Kat of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van accountants in de omgeving van Tolkamer.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Kat uit Tolkamer. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Kat doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Kat is geopend op 01-01-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 34321728. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Kat
  • de Boei 3, 6916DH, Tolkamer
  • 06-55716262
  • administratiekantoor-kat@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34321728
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders