error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Kasta of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Heemskerk.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Kasta uit Heemskerk. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Kasta kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Kasta is opgericht in 26-05-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 50018809. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

De meeste accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Kasta
  • Lombardijestraat 6, 1966RD, Heemskerk
  • 0251 238479
Branche
Boekhouder
KVK
50018809
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-05-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders