error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Karssemeijer is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om goede offertes te bekijken van administratie specialisten in de omgeving van Lelystad laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Karssemeijer uit Lelystad. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Karssemeijer regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Karssemeijer is opgericht in 23-04-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 55164269. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Sommige boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Karssemeijer
  • Hollandse Hout 113, 8244GD, Lelystad
  • 06-49359248
Branche
Boekhouder
KVK
55164269
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-04-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders