error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Karman is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van Lunteren.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Karman uit Lunteren. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Karman neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Karman is geopend op 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 08208344. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Karman
  • De Haverkamp 2, 6741PM, Lunteren
  • info@administratiekantoorkarman.nl
Branche
Boekhouder
KVK
08208344
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders