error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Karin Winterkamp is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de regio van Emmeloord.

Meer weten over Administratiekantoor Karin Winterkamp uit Emmeloord? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Karin Winterkamp kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Karin Winterkamp is opgericht in 17-12-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 32128594. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Sommige bedrijven willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Karin Winterkamp
  • Land van Saaftinge 16, 8302PE, Emmeloord
  • 0527 621822
Branche
Boekhouder
KVK
32128594
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-12-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders