error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Kanaalstreek B.V. of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van accountancy kantoren in de regio van Stadskanaal laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Kanaalstreek B.V. uit Stadskanaal? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Kanaalstreek B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Kanaalstreek B.V. bestaat al sinds 26-03-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 57565007. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Kanaalstreek B.V.
  • Kajuit 6, 9501ER, Stadskanaal
  • 0599 650880
Branche
Boekhouder
KVK
57565007
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-03-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders