error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Kamp B.V. of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van accountants in de omgeving van Haarlem.

Meer weten over Administratiekantoor Kamp B.V. uit Haarlem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Kamp B.V. neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Kamp B.V. bestaat al sinds 18-11-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 59271051. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Kamp B.V.
  • Robertus Nurksweg 7, 2033AA, Haarlem
  • 023 5311748
  • info@kampbv.nl
Branche
Boekhouder
KVK
59271051
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-11-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders