error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Kakebeeke of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Goes.

Meer weten over Administratiekantoor Kakebeeke uit Goes? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Kakebeeke regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Kakebeeke bestaat al sinds 30-11-1956 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 22013561. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Sommige accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Kakebeeke
  • Mecklenburglaan 26, 4461TH, Goes
  • 0113-215058
Branche
Boekhouder
KVK
22013561
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-11-1956
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders