error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Kaijser of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Amstelveen.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Kaijser uit Amstelveen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Kaijser doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Kaijser is opgericht in 11-11-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 27167905. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Kaijser
  • Klaasje Zevensterstraat 259, 1183NK, Amstelveen
Branche
Boekhouder
KVK
27167905
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-11-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders