Administratiekantoor Kabdan is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de buurt van Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Kabdan uit Amsterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Kabdan kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Kabdan is geopend op 01-09-1992 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 33243399. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.