error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor K.A. Bak of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Tegelen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor K.A. Bak uit Tegelen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor K.A. Bak regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor K.A. Bak is opgericht in 01-01-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 14126672. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor K.A. Bak
  • Kievitstraat 8, 5932VN, Tegelen
  • 06-46338202
Branche
Boekhouder
KVK
14126672
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders