Administratiekantoor K. Visser is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Rotterdam.

Meer weten over Administratiekantoor K. Visser uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor K. Visser regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor K. Visser is geopend op 13-01-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 65109635. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.