error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor K. van den Ouden of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om goede offertes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Rotterdam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor K. van den Ouden uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor K. van den Ouden kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor K. van den Ouden bestaat al sinds 01-04-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 24378550. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor K. van den Ouden
  • Onzenoord 7, 3079MD, Rotterdam
  • 06-41188158
Branche
Boekhouder
KVK
24378550
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders