error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor K. van de Kolk of een andere accountant voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van Dronten.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor K. van de Kolk uit Dronten. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor K. van de Kolk kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor K. van de Kolk is geopend op 29-12-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 08131435. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor K. van de Kolk
Branche
Boekhouder
KVK
08131435
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
29-12-2010
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders