error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor K. van Andel is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Almere laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor K. van Andel uit Almere? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor K. van Andel neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor K. van Andel is geopend op 01-01-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 39039445. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor K. van Andel
  • Stellingmolenstraat 8, 1333CK, Almere
  • 036 5320909
Branche
Boekhouder
KVK
39039445
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders