error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor K. Sengers is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om goede kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de omgeving van Eindhoven laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor K. Sengers uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor K. Sengers kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor K. Sengers bestaat al sinds 06-06-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 17145789. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor K. Sengers
  • Rijsven 42, 5645KH, Eindhoven
  • 040 2122892
  • c.sengers3@chello.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17145789
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-06-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders