Administratiekantoor K. Sengers is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financiën.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Eindhoven laat je jouw details achter in het formulier.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor K. Sengers is geopend op 06-06-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 17145789. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor K. Sengers uit Eindhoven. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor K. Sengers kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.