error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor K. Been of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in de omgeving van Haarlem laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor K. Been uit Haarlem. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor K. Been regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor K. Been is opgericht in 01-04-1971 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 32025881. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor K. Been
  • Hazepaterslaan 2B, 2012HP, Haarlem
Branche
Boekhouder
KVK
32025881
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1971
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders