error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor K. Bakker B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Amsterdam.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor K. Bakker B.V. uit Amsterdam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor K. Bakker B.V. kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor K. Bakker B.V. is opgericht in 01-07-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 30146958. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor K. Bakker BV
Branche
Boekhouder
KVK
30146958
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-1997
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders