error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.W.M. van Dijl is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om goede offertes te bekijken van accountants in de buurt van Woerden laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J.W.M. van Dijl uit Woerden. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J.W.M. van Dijl regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor J.W.M. van Dijl bestaat al sinds 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30187478. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J.W.M. van Dijl
  • Vrijheidshof 43, 3443DW, Woerden
  • 0348 415817
Branche
Boekhouder
KVK
30187478
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders