error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor J.W. Kooij of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Driehuis NH.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J.W. Kooij uit Driehuis NH. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J.W. Kooij neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze accountant

Administratiekantoor J.W. Kooij bestaat al sinds 01-03-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 34138400. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor J.W. Kooij
  • Van den Vondellaan 3D, 2026BH, Driehuis NH
  • 023 5376627
  • www.kooij.nu
  • jwkooij@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34138400
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders