Administratiekantoor J.W. Kooij is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van accountants in de regio van Driehuis NH.

Meer weten over Administratiekantoor J.W. Kooij uit Driehuis NH? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor J.W. Kooij regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor J.W. Kooij is geopend op 01-03-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 34138400. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.