error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Jungst is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialistes in de buurt van Hilversum laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Jungst uit Hilversum. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Jungst neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze accountant

Administratiekantoor Jungst bestaat al sinds 01-06-1996 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 32093455. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Jungst
  • Marterlaan 82, 1216GA, Hilversum
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
32093455
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders