Weten wat Administratiekantoor J.S. van der Laan of een vergelijkbare accountant voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van Uithuizermeeden.

Meer weten over Administratiekantoor J.S. van der Laan uit Uithuizermeeden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor J.S. van der Laan kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor J.S. van der Laan bestaat al sinds 01-11-1977 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 01142353. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.