error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.S. van der Laan is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van accountants in de omgeving van Uithuizermeeden.

Meer weten over Administratiekantoor J.S. van der Laan uit Uithuizermeeden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor J.S. van der Laan kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor J.S. van der Laan is opgericht in 01-11-1977 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 01142353. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J.S. van der Laan
  • Hoofdstraat 194, 9982AL, Uithuizermeeden
  • 0595 412521
Branche
Boekhouder
KVK
01142353
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1977
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders