error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor J.P.J. Kosterink of een soortgelijke administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de omgeving van Hilversum.

Meer weten over Administratiekantoor J.P.J. Kosterink uit Hilversum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J.P.J. Kosterink doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor J.P.J. Kosterink bestaat al sinds 01-05-1983 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 32036839. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor J.P.J. Kosterink
  • Kloosterlaan 193, 1216NN, Hilversum
  • 035 6212640
Branche
Boekhouder
KVK
32036839
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1983
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders