error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.P. Boerman is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van administratie specialisten in Amsterdam laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor J.P. Boerman uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J.P. Boerman neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor J.P. Boerman bestaat al sinds 01-01-1980 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34321685. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J.P. Boerman
 • Kleine Wittenburgerstraat 237, 1018LT, Amsterdam
 • 020 6008951
Branche
Boekhouder
KVK
34321685
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders
 • Antrick

  Kleine Wijken 25, 5236XC, 's-Hertogenbosch

 • Finance@7

  Lange Kleiweg 62f, 2288GK, Rijswijk

 • ACGEDO A.B.C.

  Benedenrijweg 385, 2983GE, Ridderkerk