error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Jos Van Berkum is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie bedrijven in de regio van Purmerend laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Jos Van Berkum uit Purmerend? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Jos Van Berkum kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Jos Van Berkum is geopend op 15-03-2000 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 37089356. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

De meeste boekhouders willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Jos Van Berkum
  • Drontermeer 173, 1447JP, Purmerend
  • 0299 773121
Branche
Boekhouder
KVK
37089356
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-03-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders