Administratiekantoor Jos Van Berkum is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de buurt van Purmerend.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Jos Van Berkum is opgericht in 15-03-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 37089356. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Jos Van Berkum uit Purmerend. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Jos Van Berkum neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.