Administratiekantoor Joost van der Horst is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes in te zien van boekhoud experts in de buurt van Dordrecht laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Joost van der Horst bestaat al sinds 01-04-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 24491592. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor Joost van der Horst uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Joost van der Horst neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.