error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Joost van der Horst of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Dordrecht.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Joost van der Horst uit Dordrecht. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Joost van der Horst kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Joost van der Horst bestaat al sinds 01-04-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24491592. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Joost van der Horst
  • Van Blanckenburgstraat 80, 3314WP, Dordrecht
  • 078 8440952
Branche
Boekhouder
KVK
24491592
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders